SSW Sitebuilder

Za sve one koji žele biti nezavisni i samostalni nudimo paket SSW (sam svoj webmaster :)) gdje sami uz malo volje i truda pomoću sitebuilder programa možete kreirati i ažurirati svoje web stranice! Vrijedi probati, kliknite na – www.internet-stranice.com i zatim probajte demo.

Primjeri weba koji korisnik pomoću ovog alata sam radi (otvara se novi prozor) – www.bojantrade.hr , www.vited.com

Orbis ssw (sam svoj webmaster) SiteBuilder je jednostavan, ali ujedno i moćan alat pomoću kojeg svaka osoba može potpuno samostalno izraditi profesionalne web stranice u svega nekoliko minuta. Najveća prednost Orbis ssw SiteBuildera je u tome što korisnik na svoje računalo ne treba instalirati nikakav software – sve što trebate je bilo koji web browser novije generacije (npr: Internet Explorer, Firefox, Opera…) i veza sa internetom.

Uz pomoć našeg SiteBuildera vlasnik web stranica može u bilo kojem trenutku kreirati i mijenjati web stranice, tekst i slike, odmah, onda kad to Vama odgovara! Sve promjene na stranicama su vidljive trenutačno. Nema čekanja da netko drugi to učini za Vas, nema troškova ..

Kompletan proces izrade stranica se vrši u 5 jednostavnih koraka:

 • Odabir dizajna
  trenutno nudimo više od 600 različitih predložaka sortiranih po kategorijama.
 • Struktura stranica
  kreiranje web stranica i promjena strukture web stranica
 • Unos sadržaja
  Pisanje teksta za web stranice u jednostavnom WYSIWYG editoru koji omogućuje formatiranje teksta na jednostavan način – kao u Microsoft Wordu, dodavanje fotografija i gotovih skripata
 • Postavke
  Promjena osnovnih postavki web stranica
 • Objava
  Automatsko postavljanje web stranica na server jednim jednostavnim klikom

Dinamički moduli za naš SiteBuildera:

 • Brojač posjeta.
 • Blog.
 • Interaktivni obrazac (Formmail).
 • Forum.
 • Knjigu gostiju.
 • Anketu
 • Takodjer, treba napomenuti da slike iz predložaka možete zamijeniti slikama po želji, to je jednostavno učiniti i na taj način dobiti ćete unikatne web stranice..

SiteBuilder možete besplatno testirati prije narudžbe, možete izraditi kompletne web stranice i kada budete u potpunosti zadovoljni web stranicama možete naručiti uslugu Orbis ssw i domenu i za kratko vrijeme imati svoje Internet stranice online.
Cijena Orbis ssw paketa za godinu dana je samo 590,00 Kn + pdv (719,80 Kn) i uključuje 500MB prostora za web i mail sadržaj, registraciju jedne domene (s nastavkom .com .net .info .biz .org ili .hr), 100 Email adresa, Cpanel administraciju, AntiSPAM, AntiVIRUS, AntiDDOS zastitu, webmail i program za izradu stranica (100 stranica u cijeni).

Ukoliko nemate vremena ili ne želite sami kreirati stranice na taj način možete angažirati nas da mi to učinimo za Vas. Vi ćete u tom slučaju samo izabrati predložak (template) po želji, poslati nam sadržaj (do 6 kartica teksta – odnosno do 3 stranice A4 formata teksta) i do 12 slika u jpg ili gif formatu. Svo ostalo učiniti ćemo mi.
Cijena usluge je 1817.80 Kn za prvu godinu, Svaku slijedeću godinu plaćate samo zakup hosting paketa (domena je u cijeni webhosting paketa) u iznosu od 719,80 Kn (pdv uključen), jer naravno, dizajn ne plaćate (osim ako se stranice ažuriraju ili mijenjaju)!

Ukoliko želite smanjiti troškove i biti nezavisni, svakako isprobajte demo