Webshop

 Webshop, online prodaja putem Interneta, je nužnost za sve ozbiljne trgovce, ali i prilika svima da se uz minimum ulaganja okušaju u poduzetništvu i pokrenu vlastite web stranice i web dućan (online prodaju). Internet dućan dostupan je svakome, a na raspolaganju je kupcima iz cijelog svijeta, 24 sata na dan, a ne trebate ni osoblje, ni poslovni prostor.. I može raditi i nedjeljom :)! 

shop

Ako ste zainteresirani za otvaranje web trgovine preporučujemo Vam da pogledate demonstracijsku verziju naše web trgovine u kojoj možete naručiti bilo što, ništa Vam neće biti naplaćeno niti isporučeno. Možete pogledati (korisničko ime: demoshop/ lozinka: demoshop) gdje se mogu mijenjati postavke trgovine, dodavati artikli, pregledavati narudžbe…  Svakog parnog sata baza se osvježava originalnim podacima i Vaše eventualne promjene bit će izbrisane.

Za naš webshop smo pripremili i vrhunski hosting pakeg koji obuhvaća sve elemente potrebne za funkcioniranje Vaše internet trgovine, a to su Business Shop hosting paket sa 6000 MB prostora i cpanel-om +registracija domene + SSL certifikat koji je neophodan za online naplatu te IP adresa potrebna za rad certifikata. Certifikatom zaštićujete promet izmedju klijenta i servera Uz svaki shop postavljamo Geotrust quickSSL certifikat, a moguće je zakupiti i ostale certifikate uz nadoplatu). Cijena cijelog navedenog paketa je 1.378,00 kn godišnje + pdv. 

 

Za online plaćanje preporučujemo slijedeće gateway sustave:

Gateway Cijena za 12 mjeseci Trošak po transakciji Kartice Rok plaćanja Gdje morate imati žiro račun
Raiffeisen banka 0.00 Kn 5% Mastercard, Visa, Maestro 25 dana bilo koja banka
PBZ 2500,00 Kn + pdv 4 – 5% Mastercard, Visa, Amex, Diners, Maestro 25 dana PBZ
PayPal 0,00 Kn 3.4% + $0.30 Mastercard, Visa, Amex 5. u mjesecu za protekli period bilo koja banka

 

Ovdje podnesite zahtjev za izradu webshopa.