Hosting

Web hosting je usluga koju nudimo od svibnja 1996.godine, pa nas zato s pravom nazivaju pionirima webhostinga Hrvatskoj.

Hosting nudimo na vrhunskim, izuzetno snažnim SuperMicro i Dell serverima optimiziranima za web hosting usluge, koji su smješteni u najboljem hrvatskom datacentru – u HT-u! Tako je osiguran najbrži pristup do Vaših stranica, a osim toga Google stranice smještene na servere u državi iz koje su stranice – bolje rangira! Uz HT datacentar u Hrvatskoj koristimo i webhosting datacentre u SAD i EU, tako da svaki naš klijent može birati koji datacentar mu najviše odgovara za smještaj Internet stranice.

Naša web hosting ponuda sastoji se od standardnog hostinga na Linux i Windows serverima, na VPS (virtualni serveri) ponudu, na Reseller hosting pakete, a za najzahtjevnije – tu su dedicirani serveri, te server cluster-i po najboljim cijenama u Hrvatskoj.

Često nas pitate da li uzeti Windows ili Linux web hosting paket. Za HTML i PHP web stranice zakupite Linux hosting paket, jeftiniji je i jednostavniji za upotrebu.
Ako stranice razvijate u .ASP tehnologiji, samo u tom slučaju morate zakupiti Windows hosting paket.
 
Više o hostingu

Želim naručiti hosting

 

Orbis ponuda hostinga 

 • Web hosting paketi
  Paketi su osmišljeni da bi zadovoljili sve kategorije korisnika, poslovne i privatne. Nudimo Linux, Linux SSD i Windows hosting pakete na serverima smještenima u vrhunskim datacentrima u Hrvatskoj, Njemačkoj i SAD
 • WordPress hosting, Joomla hosting
  Paketi za wordpress, joomla, forume, webshopove koji imaju veću posjećenost i trebaju više snage, prostora, više serverskih resursa
 • Reseller hosting paketi
  Za web dizajnere, za daljnju prodaju, te za one koji trebaju smještaj za više domena nudimo reseller hosting pakete na Linux i Windows serverima. Upravljanje domenama je jednostavno, zahvaljujući Cpanel/WHM panelu.
 • VPS hosting
  Za stranice koje trebaju više serverske snage nudimo VPS hosting pakete (Virtual private server) na snažnim Dual Xeon E5430 Harpertown serverima pokretanima Xen tehnologijom.

  Pomoću Xen tehnologije webhosting server se dijeli na više manjih servera koje nazivamo Virtualnim privatnim serverima (VPS). Za svakog od njih izolirani su odredjeni resursi na koje ostali VPS-i ne mogu utjecati.

 • Dedicirani hosting serveri

  U ponudi web hosting usluga imamo i dedicirane servere, po cijenama konkurentima onima u svijetu.
  Serveri su smješteni u najboljem hrvatskom datacentru, u HT-u (osim modela EUxx), čime je osiguran premium bandwidth i najbrži mogući pristup do servera (najmanji ping!).
  Za servere možete naručiti naše održavanje.