Izrada Internet stranica, web dizajn

Dizajn – Dizajn stranice se odnosi na sam izgled stranice. Svaka naša stranica ima unikatan izgled. Izgled stranice ovisi o svrsi stranice (osobna, poslovna, prezentacijska…), a i o količini materijala koji će biti postavljeni na stranici. Naše stranice se odlikuju jednostavnim i preglednim dizajnom i veliku pažnju pridodajemo funkcionalnosti stranice. Dizajn svakako radimo prema klijentovim željama. Za vrijeme izrade dizajna klijentu dostavljamo dizajn i tek kada se usuglasimo oko dizajna idemo na daljnje korake izrade stranica. U dizajn stranice uključujemo web 2.0 elemente te pratimo nove tehnologije i standarde kao što su slideshow zaglavlja, karuseli, animirane forme, atraktivne galerije… 

Kodiranje – Kodiranje stranice je pretvaranje “slike” dizajna u oblik koji je čitljiv internet preglednicima. U ovom koraku možete vidjeti izgled stranice u preglednicima, hover efekte, razline slide skripte, forme, dinamička zaglavlja i slično. Nudimo i uslugu kodiranja klijetovog dizajna. Kod kodiranja pazimo na sve standarde te garantiramo da će stranica biti ispravna u svim modernijim preglednicima.

Optimizacija za prikaz na pametnim telefonima i tabletima – danas sve više ljudi internetu pristupa putem pametnih telefona ili tableta te je zato veoma bitno da se stranica prikazuje ispravno na tim uređajima. Na prikaz stranica obraćamo veoma mnogo pažnje. Ukoliko je potrebno možemo izraditi i aplikaciju za pametne telefone koja će prikazivati sadržaj vaših stranica. 

CMS sustav – CMS je kratica od “Content Management System”, što bi značilo sustav za upravljanje sadržajem stranica, odnosno mogućnost da Vi u svakom trenutku i pomoću bilo kojeg računala koje ima pristup internetu, možete dodavati, brisati ili mijenjati sadržaj Vaših stranica.  Većina naših stranica je rađena na WordPress CMS -u otvorenog koda čiju administraciju i funkcionalnost u potpunosti prilagodimo potrebama svake pojedine stranice, a WP koristimo samo kao jezgru. Prednost WP-a je što na njemu u svakom trenutku rade programeri iz cijelog svijeta te je u stalnom razvoju što po pitanju funkcionalnosti, a što sigurnosti. Koristeći WP mi Vam možemo ponuditi izradu stranica po povoljnijoj cijeni, a potpuno sigurnu i izrađenu po najnovijim standardima. Administaciju stranice možete raditi i putem besplatne aplikacije za Vaš pametni telefon.

Optimizacija administracije – Vašu stranicu možete administrirati s bilo kojeg računa koji ima pristup internetu. Na Vašoj stranici možete veoma jednostavno mijenjati, dodavati, brisati sav sadržaj. Administraciju svake stranice u potpunosti prilagodimo svakoj stranici. Nakon logiranja na stranicu jednostavno nastavite pregledavati Vašu stranicu samo sada imate dodatnu traku na vrhu stranice i jednostavno kada ste na stranici čiji sadržaj želite promijeniti samo kliknete na UREDI STRANICU i pristupate jednostavnoj administraciji stranice čije sučelje je veoma slično pozantim uređivačima teksta poput Worda.

Internet aplikacije – Ponekad Vaše potrebne ne zadovoljavaju postojeće aplikacije te je potrebno izraditi posebnu aplikaciju prema Vašim potrebama. Slobodno nas kontaktirajte i za Vas ćemo izraditi aplikaciju prema Vašim potrebama. 

Izrada kontakt formi – kontakt forma ili online formular omogućava da Vas posjetitelju kontaktiraju direktno s internet stranice bez da pokreću Vlastiti e-mail klijent. Prema Vašim potrebama kreiramo polja koja je potrebno popuniti i popunjena polja stižu na Vašu e-mail adresu! Kontakt forma se može koristiti kao običan kontakt ili kao mogućnost da posjetitelj postavi upit u vezi pojedinog proizvoda na stranici.

Google mapa – pomoću google mape možemo istaknuti Vašu adresu na mapi. Posjetitelj se može kretati po mapi, može se približiti vašoj adresi, može izračunati udaljenost do Vas kao i još mnogo toga.

Newsletter – Jedini legalni newsletter je onaj kada posjetitelj sam ostavi svoje podatke i potvrdi da želi primati newsletter. Možemo postaviti na Vašu stranici formular gdje posjetitelj ostavlja svoje podatke i e-mail adresu te prihvaća da želi primati newsletter. Nakon što se prijavi na newsletter i potvrdi svoju adresu on se nalazi u bazi spremljenih mail adresa. Iz administracije možete jednostavno slati newslettere.

Izrada stranice na dodatnom jeziku – Ponekad imate potrebu izraditi stranicu na dodatnom jeziku i mi ju svakako možemo izraditi te omogućiti veoma jednostavnu administraciju sadržaja na dodatnom jeziku. Najčešće klijent dostavlja sadržaj preveden na strani jezik, ali svakako možemo i mi uključiti prijevod u ponudu. Cijena prijevoda iznosi dvjestotinjak kuna po kartici teksta i ovisi o kojem se jeziku radi.

 Vremenska prognoza – Ukoliko je potrebno na Vašu stranicu možemo postaviti i vremensku prognozu. Ovisno o Vašim potrebama može se postaviti prognoza od samo trenutno prognoze s osnovnim parametrima poput temperature, a moguće je i postavljanje detataljne prognoze i za nekoliko dana unaprijed.

Tečajna lista – Ukoliko se bavite s poslovanjem kod kojega je bitna tečajna lista, svakako i nju možemo postaviti na stranicu. Moguće je postavljanje tečajne liste koja se svakodnevno samostalno obnavlja s vrijednostima HNB-a, a ukoliko se Vaš tečaj razlikuje možete i samostalno unositi tečaje.

Novosti – Veoma često imate potrebu za objavom novosti na Vašim stranicama. Svakako bismo preporučili novosti ili blog jer to svakako osigurava bolji položaj na internet tražilicama. Također je moguće privući posjetitelja na stranicu s nekim tekstom o novosti iz primjerice neke tehnologije, a kad je već na Vašoj stranici onda će primjetiti i Vašu ponudu usluga ili proizvoda.  

Komentari – Ukoliko imate potrebnu za komentarima na svojim stranicama, možemo Vam ponuditi nekoliko rješenja. Svakako bismo ponudili facebook komentare koje u posljednje vrijeme koriste i veliki portali. Prednost tih komentara su da ne koriste Vaše resurse, da se može veoma jednostavno prijaviti na stranicu putem facebook računa, da facebook pazi na spam i da ih je lako administrirati. Također možemo postaviti i komentare neovisne o facebooku.

Forum – Internet stranice se u posljednje vrijeme zasnivaju na obostranoj komunikaciji. Jedan od načina razvijanja komunikacije je i putem foruma. Na stranicu možemo postaviti forum koji je također jednostavno administrirati, čiji dizajn uklapamo u Vašu stranicu. Na stranici možemo postaviti i isticanje posljednjih tema. Za forum ne bi bila potreba posebna prijava.

 Izrada logotipa – Ukoliko nemate logtip, svakako ga možemo mi izraditi za Vas. Osim za potrebe stranice logotip koji izradimo možete koristiti i u sve ostale svrhe kao što su tiskane reklame, cerade kamiona i sl. Logotip dostavljamo u vektorskom formatu. Osim logotipa izrađujemo i posjetnice, memorandume, fascikle i ostali grafički materijal. Možemo osigurati tisak iako nije obvezno nego možete i samostalno uraditi tisak grafičkih materijala.  

Fotogalerija – Fotografija govori više od 1000 riječi… Iz tog razloga je veoma bitno da se u internet prezentaciji koriste i fotografije. Možemo izraditi različite vrste galerija ovisno o Vašim željama i potrebama. Naknadno možete veoma jednostavno kreirati nove galerije, dodavati slike ili ih brisati u postojećim galerijama.

Fotografiranje – Za Vas možemo osigurati profesionalno fotografiranje. FOtografije osim za fotograleriju na stranici možete koristiti i za ostale potrebe.

Video sadržaj – Predložili bismo postavljanje videa s video servisa youtube iz razloga što se troše resursi od youtube-a a video se prikazuje na Vašoj stranici. Veoma je jednostavan način postavljanja videa na stranicu.

Katalog proizvoda – Katalog proizvoda je veoma bitan kod prezentacije tvrtke. Moguće je veoma brzo i jednostavno dodavanje proizvoda u katalog prema kategorijama i podkategorijama. Također je moguće određene proizvode istaknuti.

Društvene mreže – Društvene mreže su veoma efektivan način reklamiranja. U internet stranicu možemo postaviti automatsku integraciju s društvenim mrežama kao što su facebook, twitter i google+. Neke od mogućnosti su da se automatski sadržaj koji se objavi na stranici se objavi i na društvenoj mreži, mogućnost prijave na stranicu s ulaznim podacima od društvene mreže, korištenje komentara, google+, like, share button i sl. Također možemo izraditi i stranice na društvenim mrežama te ih održavati, kreirati nagradne igre, često dodavati novosti na stranice, skupljati pratitelje društvenih mreža te ostalo vezano za društvene mreže.

Osnovni SEO – SEO je kratica od search engine optimization, odnosno prilagodba Vaše internet stranica da bi bila što bolje rangirana na internet tražilicama poput Google-a. Za SEO je bitna dobro iskodirana stranice te pravilno korištenje tagova. Mi Vašu stranicu upisujemo u tražilice, generiramo sitemap.xml datoteku, upisujemo opis stranice te ključne riječi koje svakako Vi možete i naknadno izmjenjivati. Također Vam ostavljamo mogućnost da upisujete ključne riječi za svaku pojedinu stranicu.

Statistika posjećenosti – Iz našeg Cpanela moguće je dobiti veoma detaljnu statistiku o posjećenosti Vaših stranica, a ukoliko je potrebno možemo u stranicu uključiti i poznati alat za posjećenost Google Analytics

Izrada virtualne šetnje – Za Vas možemo profesionalno izraditi realan prikaz interijera i eksterijera po kojemu se možete kretati kroz internet stranicu. 

Google AdWords – Veoma efikasan način internet marketinga. Za Vas možemo izraditi adwords kampanje, generirati mjesečne izvještaje, nuditi konzultacije i savjete kako poboljšati Vaše kampanje te ostalo vezano za internet reklamiranje.